Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Mire Bala Kale Hin - Romské pohádky (English version)(2011) = CSFD 46% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Mire Bala Kale Hin - Romské pohádky (English version)(2011) = CSFD 46% Názov:Mire Bala Kale Hin - Romské pohádky (English version)(2011) = CSFD 46% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:674.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-17 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Animovany,Loutkovy,Pohadka Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    ČSFD --> https://www.csfd.cz/film/238418-mire-bala-kale-hin-romske-pohadky/prehled/


       
       


    Quote:
    Remark: Quality of the encoding is only 480p, so the upload is only suitable for phones and tablets.


    Quote:
    The title (lit. my hair black is) probablly refers to the hair of the little girl from the series. Title is missleading. As far as I remember there is absolutely no Romani language to be heard.


    Quote:
    Večerníček na motivy romských lidových pověstí z celého světa. V překladu znamená "Mé vlasy jsou černé" a autorkou je finská scenáristka a režisérka Katariina Lillqvist. Projekt podpořila i Evropská Unie a seriál byl vedle finštiny a češtiny namluven také v angličtině.


    Quote:
    Názvy jednotlivých epizod:
    1. Příběhy nekonečných cest - prolog
    2. Královské zrcadlo
    3. Legenda o Černé Sáře
    4. Baltazarův pes
    5. Balada o kouzelných houslích
    6. Dvanáct měsíců - epilog


    Quote:
    Z vynikající spolupráce finské režisérky Katariiny Lillqvist a významné romské spisovatelky z ČR Margity Reiznerové vznikla unikátní série loutkových krátkých pohádek na motivy nejznámějších romských bájí a pohádek. Režie v rukou Miloslava Špály, výtvarná stránka finské autorky jménem Minna Soukka a hudba renomovaných muzikantů včetně Vadima Kolpakova (hostujícího se svou romskou kapelou před pár lety na světovém turné Madonny) namíchaly výjimečný koktejl vysoké kvality, který bohužel u nás nebyl médii vůbec doceněn. Neevropská poetika romských příběhů spolu s vizuálně poutavým výtvarným zpracováním vyzdvihuje sérii dvanácti pohádek nad průměr většiny počinů z této oblasti a nenásilným způsobem umožňuje poznání jiné kultury, která je živá nám na dosah, a přitom stále většinové společnosti tak vzdálená.


    Quote:
    This series is a beautiful example of Czech animation. As you can see from the above text, series exists in three variants. Unfortunately what I have is precisely the third variant, so this upload is primarily usefull for British expats with small children. I suppose it can be also used by Czech, Slovak and Roma parents, but you must explain to children what is being said. Many many years have passed by from the time I watched anime with my children, but if my memory still serves me, children remember the story almost immediately and during subsequent viewings concentrate on visual signals and do not pay much attention to the sound of the narrator. Probably they narrate story with their inner voice to themselves in some sort of fantasy bubble. I was always a fan of Czechoslovakian cinema and my children loved to watch Czech anime despite the fact that they didn't understand the spoken words in real time. Anyway, the torrent is super small, so if you never saw it, check how the animation was done.


    Quote:
    Tento seriál je krásnou ukázkou české animace. Jak je z výše uvedeného textu patrné, série existuje ve třech variantách. Bohužel to, co mám, je právě třetí varianta, takže tento upload je primárně užitečný pro britské expaty s malými dětmi. Předpokládám, že to mohou používat i čeští, slovenští a romští rodiče, ale musíte dětem vysvětlit, co se říká. Od doby, kdy jsem se svými dětmi na anime koukal, uběhlo již mnoho let, ale pokud mě paměť ještě neklame, děti si příběh zapamatují téměř okamžitě a při dalších sledováních se soustředí na vizuální signály a nevěnují příliš pozornosti zvuku vypravěče. . Pravděpodobně si vyprávějí příběh svým vnitřním hlasem pro sebe v jakési fantazijní bublině. Vždy jsem byl fanouškem československé kinematografie a moje děti se rády dívaly na české anime, přestože v reálném čase nerozuměly mluvenému slovu. Torrent je každopádně super malý, takže pokud jste ho nikdy neviděli, alespoň zkontrolujte, jak byla animace provedena.


    Quote:
    Big PLEASE. If you have the Czech version, which I never heard, please upload it here. Děkuji mnohokrát.


    Quote:
    It would be really nice, concerning the contemporary climate which is supportive to certain forms of cultural diversity, if this series could be re-done in sidorovski dialect, but probably I wish for something which will never happen.

















    Nhadagh, pohee,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.48.08
    This torrent is being monitored weekly. Plesa post a comment here if you need a restart. You can also post suggestions for future uploads.
    Uploader
    17/06/2023 14.24.37
    Problem solved. Thank you Honza.
    Uploader
    17/06/2023 12.04.49
    Torrent Cigan (2011) fall apart, i.e. to 0/0. I'm sure there are many people who have this movie at home. If you seed it for 1 day, I promise I will seed it for 1 month. Thanks in advance.
    Uploader
    17/06/2023 12.01.13
    Torrent Cigan (2011) fall apart, i.e. to 0/0. I'm sure there are many people who have this movie at home. If you seed it for 1 day, I promise I will seed it for 1 month. Thanks in advance.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.134 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:21
    sql

    TOPlist